Stjålet identitet

2013.368 sider. Paperback.
978-87-99
5385-5-3

2012. 368 sider. Hæftet.
978-87-993663-7-8
Forlaget Farfalla.


Sara Dupont er med sin kæreste til maskebal i Venedig, da hendes taske bliver stjålet. Tidligt næste morgen findes en dansk pige død i kanalen neden for deres hotel. Hjemme spekulerer Sara meget over den døde pige i kanalen, og hvor hendes veninde fra Aarhus er blevet af. Hun efterlyser hende på Facebook, og lidt efter lidt begynder underlige ting at ske for Sara, som hun til sidst ikke selv er herre over. Samtidig kæmper hun med en graviditet med komplikationer.

Året efter sendes Roland Benito en sen aften ud til Retspsykiatrisk Afdeling i Risskov til et mord og en fangeflugt. En sygeplejerske er brutalt myrdet af en patient, der afsoner en behandlingsdom for drabet på sin tre måneder gamle baby. Roland begynder sammen med den flygtedes forsvarsadvokat at interessere sig for sagen. Der er noget, der ikke stemmer.

Anne Larsen arbejder på at få et journalistisk samarbejde med sin tidligere elev, Nicolaj. Også hun får interesse i den flygtede patient, og da hun selv er ivrig Facebook-bruger, opdager hun hurtigt sammenhængen. Der er noget galt i kvindens liv. Hvem er Sara Dupont?

Læs uddrag >>>


Køb onlineFås også som e-bog

Fås også som lydbog

Fås også til læsere med læsehandicaps

Sælges også i Gyldendals Krimibogklub.
Stjålet identitet på Publizons TOP 10 bestsellerliste over mest solgte e-bøger i 6 uger.
Nr 1 i uge 27, 28 og 29 2012 >>>
Tak til alle læserne!